sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Makkaramunakaspannu

Aamupalaksi, brunssille, iltapalaksi, yöhiukoon, dagen efter.. ei ole tilannetta missä meillä ei oltaisi makkarapannua pyöräytetty. Tuhti satsi sipulia, makkaraa ja kananmunaa hyvän chilisoosin kera potkaisee päivän käyntiin sellaisella voimalla ettei nälkää ihan heti tarvitse olla hätistelemässä. Makkaramunakkaaseen voi kätevästi tyhjennellä jääkaapin sisältöä ja sekalaisia vihanneksia.


- - - - - - - - - - - - - -


kahdelle

2 makkaraa
1 sipuli
pala paprikaa
muutama kirsikkatomaatti
2-3 munaa
loraus oliiviöljyä
suolaa ja pippuria


Pilko makkara, tee sipulista ohkaisia lohkoja ja pieni paprika. Paista kaikki oliiviöljyssä pannulla kunnes sipuli on kypsää. Halkaise kirsikkatomaatit ja lisää pannulle. Pyöräytä pannulla vielä kaikki sekaisin ja riko munat makkarapaistoksen päälle. Mausta ja laita kansi päälle. Laske lämpöä ja odota että munat kypsyvät.

Tarjoile hyvän leivän kanssa.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti